VÍDEO El procés català, en versió «Pokémon Go»

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la líder de la CUP, Anna Gabriel, són alguns dels protagonistes

El president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy també apareix en el joc
El president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy també apareix en el joc | Alarrel Audiovisual
Redacció
27 de juliol del 2016
Actualitzat a les 20:37h

L'auge del Pokémon Go ha fet que ràpidament es recuperin altres versions del joc, ja sigui amb personatges d'altres sèries, o amb altres plataformes, com és el cas del que va crear un grup d'usuaris del mitjà Racó Català a finals del 2015. S'anomena Pokémon Procés i l'acció té lloc al 2023.

Està protagonitzat per les persones més conegudes de la política catalana i internacional com són el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, la líder de la CUP, Anna Gabriel, el president del govern espanyol en funcions, Mariano Rajoy, o la cancellera alemanya, Angela Merkel.

L'acció té lloc arreu dels Països Catalans com les seus d'Unió i del PSC, un supermercat Bonpreu, la ciutat de Vic o la Seu Vella de Lleida, entre d'altres. En alguns d'aquests indrets el jugador s'ha d'enfrontar a alguns reptes, com per exemple derrotar l'exlíder de Plataforma per Catalunya.

A banda d'actors polítics, en el joc també hi intervenen personatges destacats com els Txarango, Albert Pla o, fins i tot, agents del CNI. Com que el joc de rol encara es troba en fase de desenvolupament, els seus creadors recomanen que la partida es guardi regularment, ja que en qualsevol moment es pot bloquejar.

Des del mateix fòrum faciliten una sèrie d'instruccions per poder instal·lar el joc en funció del sistema operatiu que tingui l'usuari.