La Crida denuncia la «manca de pluralitat» de la Paeria en la gestió de les xarxes socials

La formació creu que són "una eina al servei del grup municipal del PSC"

Redacció
27 de juliol del 2016
Actualitzat a les 17:03h
Els dos regidors de la Crida per Lleida
Els dos regidors de la Crida per Lleida | Arxiu

Les xarxes socials de l'Ajuntament de Lleida són una eina al servei del grup municipal del PSC. Així ho creu La Crida per Lleida–CUP, que considera que el departament de comunicació de la Paeria hauria de donar cobertura no tan sols a la resta de grups municipals que conformen el consistori lleidatà, sinó també a aquelles activitats ciutadanes que desenvolupen les entitats i associacions de la ciutat.

En aquest context, la formació aposta perquè la política comunicativa de l'Ajuntament de Lleida sigui una eina plural al servei de la ciutadania i faci una feina que vagi més enllà de la publicitat de les tasques dutes a terme pel consistori. La Crida demana, doncs, que les informacions transmeses des de l'ajuntament puguin incloure també l'activitat de les formacions polítiques que conformen el consistori i de les activitats de totes les entitats que existeixen a la ciutat.

Amb l'objectiu de facilitar la informació més àmplia sobre la seva activitat i la participació de tota la ciutadania, la Crida per Lleida demana, tal com ja ho va fer amb la revista de la Paeria, que les xarxes socials del consistori s'obrin i deixin de ser una eina de propaganda al servei del PSC, perquè considera que la política comunicativa de l'Ajuntament no ha d'estar supeditada als canvis que es produeixin als successius equips de govern.

En aquest sentit, s'insta a què la retransmissió dels plens contempli totes les veus –i no tan sols la del PSC–. També demana que es tinguin en compte totes aquelles activitats que es duen a terme des de l'associacionisme de la ciutat.