La nova discoteca de Lleida podria obrir la setmana vinent si passa les inspeccions

La Paeria ha donat una llicència d'activitats condicionada als controls de seguretat | El local

Redacció
23 de juliol del 2016
Actualitzat a les 16:33h
Imatge de les obres
Imatge de les obres | ACN
La discoteca Biloba, ubicada al polígon NeoParc de Lleida, podria obrir la setmana vinent si passa totes les inspeccions de seguretat i acústiques. Els promotors del local han assegurat que ja tenen la llicència d'activitats de la Paeria, un document condicionat a les verificacions que es faran abans de la seva obertura.

​El motiu d'aquesta llicència condicionada ve motivat per les desavinences que hi van haver fa mesos entre el consistori i el departament d'Empresa i Ocupació, que va objectar problemes ja que la discoteca està dins del perímetre de seguretat dels dipòsits de combustible de l'empresa CLH. Degut a aquesta qüestió, la Paeria ha inclòs a l'expedient les qüestions plantejades per la Generalitat, que ara estudiarà aquesta llicència avalada pel consistori.
 
La Paeria va multar els promotors de Biloba el passat mes de juny al comprovar que s'estaven fent obres que no s'ajustaven a la llicència.
 
La discoteca té una zona coberta i una a l'aire lliure, on s'hi troba una piscina en forma de platja. El local té un aforament de gairebé 4.000 persones.