Gómez admet que va participar en la redacció de la moció de la Mariola, però no dimitirà

El regidor de Participació Ciutadana diu que ho va fer "per buscar la pau" | Àngel Ros assegura que té "confiança absoluta" amb l'edil

02 de juliol del 2016
Actualitzat a les 19:36h
Joan Gómez, regidor de Participació Ciutadana
Joan Gómez, regidor de Participació Ciutadana | ACN
El regidor de Participació Ciutadana de la Paeria, Joan Gómez, ha admès aquest divendres que va participar en la redacció de la moció de l'Associació de Veïns de la Mariola que demanava la unitat del barri després que els veïns del Turó de Gardeny en demanessin la separació.

Durant l'apartat de precs i preguntes, l'edil socialista ha hagut de reconèixer la seva vinculació en aquest articulat (que finalment no s'ha acabat presentant) si bé ha dit que ho va fer perquè li van demanar i per una voluntat de "buscar la pau".

En aquest sentit, Gómez ha carregat contra els grups de l'oposició que, al seu parer, han volgut atiar el conflicte entre les dues entitats, i ha insistit en el fet que ell ha actuat en base a criteris de neutralitat. "Si no he participat en la moció del Turó de Gardeny és perquè no m'ho van demanar", ha dit.
 
Sobre aquesta polèmica, l'alcalde Àngel Ros ha defensat el regidor assegurant que hi té "confiança absoluta", per la qual cosa ha rebutjat la petició de dimissió que demanava ERC.