Lleida passa de la pantalla gegant de «La Roja»

Poques persones s'han acostat fins al pavelló dels Camps Elisis per seguir el partit contra Itàlia

Redacció
27 de juny del 2016
Actualitzat el 28 de juny a les 10:02h
El pavelló de l'Antorxa, pràcticament buit per seguir
El pavelló de l'Antorxa, pràcticament buit per seguir | TV3
La pantalla gegant que la Paeria de Lleida ha deixat instal·lada al pavelló l'Antorxa dels Camps Elisis per seguir el partit de la selecció espanyola contra Itàlia no ha tingut acceptació per part de la ciutat.

Una vintena de persones, entre ells alguns membres del PP, s'han acostat a l'espai habilitat pel consistori, que sí s'ha omplert durant els partits de play-off que ha disputat el Lleida Esportiu en les darreres setmanes.

La decisió d'emetre aquest partit ha estat del propi alcalde de Lleida, Àngel Ros, que tot i assegurar que només es faria la semifinal i la final, ha ordenat que s'obrís el pavelló per aquest partit de vuitens de final.
 
El fet de col·locar una pantalla per veure la selecció espanyola, una petició del PP, ha provocat polèmica a la Paeria arran del rebuig que els partits sobiranistes van mostrar a la comissió de drets i serveis a les persones.
 
Malgrat l'oposició i l'abstenció del PSC, Ros va decidir tirar pel dret amb l'argument que les comissions només són òrgans informatius.