El Reial Madrid prohibeix les estelades a les seves instal·lacions

Seguidors del Lleida Esportiu denuncien que la seguretat del club ha requisat nombroses banderes | Denuncien que han vist banderes franquistes i que la seguretat no les ha retirat

12 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:52h
Algunes estelades han estat retirades després de l'inici del partit
Algunes estelades han estat retirades després de l'inici del partit | Ferran Montardit
El partit d'aquest dissabte entre el Lleida Esportiu i el Reial Madrid Castella ha tingut polèmica a la grada. Segons han denunciat diversos afeccionats lleidatans, els membres de seguretat del camp on juga el filial han prohibit i requisat diverses banderes estelades que duien els seguidors del Lleida.

Segons han informat a NacióLleida, algunes estelades han estat sostretes durant la revisió de les bosses prèvia a l'entrada dels afeccionats a les grades, mentre que algunes altres, les que estaven penjades a les valles i les que duien al coll algunes persones, han estat retirades per membres de la seguretat pocs minuts després de l'inici del partit.
 
Un dels afeccionats que han assistit al partit assegura a aquest diari que els vigilants de seguretat "han requisat estelades amb un to provocatiu i força agressiu", un fet que no ha estat contestat pels lleidatans, que no s'han enfrontat als responsables de seguretat. "Al darrere teníem la Policia Nacional...", comenta el seguidor.

Denuncien que les banderes franquistes no s'han retirat

​Els motius pels quals han retirat les estelades han estat escassos segons denuncien els afeccionats. "Ens han dit que aquestes banderes no es podien ensenyar", apunten a aquest diari. No obstant, alguns afeccionats han denunciat hores després que al camp s'han vist banderes franquistes, i que aquestes no s'han requisat en cap moment.
 
Un seguidor assegura que les estelades han estat tornades als seus propietaris després del partit.