Els Mossos investiguen si les víctimes del crim d'Alfarràs traficaven amb droga

El detingut ha declarat que les persones atacades el volien enverinar

ACN
23 de maig del 2016
Actualitzat a les 16:22h
Els investigadors, recollint proves a la terrassa
Els investigadors, recollint proves a la terrassa | ACN
Els Mossos d'Esquadra investiguen si les víctimes del crim d'Alfarràs (Segrià), pare i filla, es dedicaven al tràfic de drogues ja que s'haurien trobat substàncies estupefaents al seu pis, a la segona planta del número 68 de l'avinguda Lleida.

El mateix dia dels fets ja s'apuntava que el possible mòbil del crim podria estar relacionat amb les drogues i l'autor confés del crim, addicte a les drogues, va declarar aquest diumenge al jutjat de guàrdia de Balaguer que les víctimes el volien enverinar venent-li substàncies adulterades, segons va explicar el seu advocat, Carles López.

Tot i que el cas segueix sota secret de sumari, l'ACN també ha pogut confirmar que el detingut hauria clavat més de 25 ganivetades a la víctima mortal, un home de 56 anys, i més d'una desena a la seva filla, de 33. La dona, que va poder escapar sortint a la terrassa i tancant la porta per fora, ha sortit aquest dilluns de la UCI de l'Arnau de Vilanova i evoluciona favorablement, ja a planta.

El jutjat de guàrdia de Balaguer va ordenar aquest diumenge presó provisional comunicada i sense fiança per al presumpte autor del crim d'Alfarràs, acusat d'un delicte d'homicidi i un altre d'homicidi en grau de temptativa.

L'home, de 36 anys, va ser detingut pels Mossos d'Esquadra per haver mort dijous passat amb arma blanca un home de 56 anys i haver malferit la filla d'aquest, de 33 anys. Els fets van tenir lloc cap a les quatre de la tarda de dijous al segon pis del número 68 de l'avinguda Lleida d'Alfarràs.

Segons el seu advocat, Carles López, el detingut ha reconegut al jutjat de Balaguer els fets i ha justificat el crim al·legant que les víctimes el volien enverinar venent-li substàncies adulterades. El lletrat assegura que el seu client pateix esquizofrènia i és addicte a les drogues i l'alcohol, i per això ha demanat el seu ingrés a un centre psiquiàtric. López considera que el mòbil del crim encara no està clar tot i que sembla que la relació que hi havia entre el detingut i les víctimes era com a comprador i venedors de substàncies estupefaents. El detingut es va negar divendres a declarar a la comissaria dels Mossos.

El consistori d'Alfarràs farà aquest dilluns al vespre un minut de silenci per mostrar el seu rebuig al crim.