Mor una dona en l'incendi d'un pis a Juneda

Els fets s'han produït a tres quarts i cinc minuts de deu en un habitatge de la travessia Domènec Cardenal, on han cremat les parets i el mobiliari

Imatge d'una finestra de la casa incendiada
Imatge d'una finestra de la casa incendiada | ACN
ACN
23 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:19h
Una dona d'edat avançada ha mort aquest diumenge la nit en l'incendi d'un pis a Juneda (les Garrigues), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els fets s'han produït a tres quarts i cinc minuts de deu en un habitatge de la travessia Domènec Cardenal. Els Bombers s'han desplaçat fins al pis, situat en una segona planta i on han cremat el mobiliari i les parets, mentre que la resta ha quedat afectat pel fum.

A l'interior d'una habitació, hi han trobat el cos sense vida d'una dona d'edat avançada. Poc després de dos quarts de dotze de la nit, el foc es s'ha donat per apagat i els bombers han refrescat punts calents i han ventilat el pis.

En l'incendi, cap persona més ha resultat ferida. Fins a l'habitatge afectat, s'hi han desplaçat set dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i una ambulància medicalitzada del SEM. Està previst que aquest matí s'hi dirigeixi el tècnic municipal per valorar si hi ha danys estructurals.