La dona apunyalada a Alfarràs continua greu però evoluciona favorablement

El presumpte autor –que en l'atac va acabar amb la vida del pare de l'agredida- passarà a disposició judicial aquest diumenge a Balaguer

ACN
21 de maig del 2016
Actualitzat a les 18:42h
La dona d'uns 30 anys que va resultar ferida per arma blanca aquest dijous a la tarda al seu pis d'Alfarràs (Segrià) continua ingressada en estat greu a la UCI de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida però evoluciona favorablement, segons fonts hospitalàries. El presumpte autor de l'agressió, de 36 anys –que en el mateix atac va acabar amb la vida del pare de la noia, de 56- passarà a disposició judicial aquest diumenge al matí a Balaguer.

Els fets van tenir lloc cap a les quatre de la tarda al segon pis del número 68 de l'avinguda Lleida d'Alfarràs. El sospitós de l'agressió va apunyalar amb un ganivet la dona i el pare d'aquesta a l'interior del domicili i va fugir.

Els Mossos el van detenir poques hores després. Sobre els motius de l'agressió, fonts pròximes a la investigació apunten a un problema de caire mental de l'assaltant i tampoc es descarta que es pugui tractar d'un assumpte de drogues.