Acusen el veí de la Ramaderia Pifarré de falsejar documents en la denúncia de la llicència ambiental

Els propietaris de l'explotació asseguren que la Paeria ha alertat d'irregularitats en la memòria tècnica que havia de servir per retirar la llicència

Un dels propietaris de la Ramaderia Pifarré
Un dels propietaris de la Ramaderia Pifarré | Arxiu
Redacció
04 de maig del 2016
Actualitzat a les 2:16h
Continua el conflicte entre els propietaris de la Ramaderia Pifarré i el titular de la finca veïna que va decidir tancar el camí de la seva propietat que dona accés a la granja. Després que els responsables de l'explotació anunciessin que cessaven les mobilitzacions, un nou episodi ha fet reviscolar el crit d'alerta de la família Pifarré. El motiu, la denúncia de la llicència ambiental que l'advocat Daniel Plaza, el fill del veí, va presentar a la Paeria.

La demanda es basava en presumptes incompliments legals d'instal·lacions, distàncies i temes de seguretat. Aquestes alertes, no obstant, han estat desestimades pels tècnics del consistori, que han indicat, a més, que la memòria tècnica de l'explotació ramadera presentada pel denunciant no es correspon al document original del 21/09/2009.

Davant d'aquesta situació, els propietaris de la Ramaderia Pifarré asseguren que emprendran accions legals "per posar de manifest la insuportable pressió de Plagar y Serveis Socials SL", dirigida pel lletrat Daniel Plaza.

La família Pifarré continua treballant a la granja d'ençà que el passat 11 de setembre es tanqués el camí principal. Des d'aleshores, els grangers han reduït la feina en un 70%.