Uns desconeguts roben part dels regals de la festa contra el càncer infantil de Balaguer

Els lladres s'han endut, entre altres coses, dues samarretes del Barça signades per Messi i per tots els jugadors de l'equip i una del Manchester United amb la firma de Juan Mata

À.Ll
16 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:49h
L'organització de la festa contra el càncer infantil de Balaguer "Posa't la gorra" ha anunciat aquest divendres que ha estat víctima de robatori de part del material que s'havia de sortejar en el dinar popular previst per aquest diumenge.

Els obsequis que han estat robats són una pilota del Barça firmada per tots els jugadors així com dues samarretes de l'equip, una signada per tota la plantilla i l'altra per Leo Messi. D'altra banda, també s'ha denunciat la desaparició d'una samarreta del Manchester United signada pel futbolista Juan Mata, i una samarreta del Club Tennis Taula de la ciutat.

La comissió organitzadora ha demanat disculpes als participants del dinar pel fet de no poder sortejar aquests regals, que estaven guardats al pavelló municipal Molí de l'Esquerrà. No obstant, s'ha posat una denúncia als Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació.

La festa es celebrarà aquest diumenge al parc de la Transsegre amb diverses curses atlètiques i tallers i activitats organitzades per les entitats locals.
 

La pilota robada firmada pels jugadors del Barça Foto: Posat' la gorra

 

La samarreta del Barça firmada per Leo Messi Foto: Posa't la gorra

 

La samarreta del Manchester United firmada per Juan Mata Foto: Posa't la gorra