Un home mata el seu gendre després d'una discussió en una empresa de Bellpuig

La víctima ha rebut dos impactes de bala per part d'un altre home, de 83 anys, que ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra | Segons les primeres fonts, el mort té 61 anys

Redacció
30 de març del 2016
Actualitzat el 31 de març a les 2:01h
L'exterior de l'empresa on han passat els fets
L'exterior de l'empresa on han passat els fets | ACN
Un home ha mort aquest dimecres després de rebre dos trets a l'empresa de prefabricats de formigó Pretensats Gabernet de Bellpuig (Urgell), ubicada al polígon industrial PP13. La víctima, de 61 anys, ha estat atacada poc abans del migdia després d'iniciar una discussió amb un altre home. Segons ha confirmat l'alcalde del municipi, Salvador Bonjoch, el mort és el gendre de l'agressor, que enmig de la baralla dialèctica ha agafat una pistola vella i ha disparat.

Bonjoch s'ha mostrat sorprès pels fets ocorreguts, ha qualificat tant la víctima com el presumpte agressor com a "gent normal del municipi" i ha dit que "no sap què ha pogut passar".

La Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra ha arribat al lloc dels fets i ha detingut el presumpte autor del tret, que té 83 anys, dins de la mateixa nau on han passat els fets. Els agents han obert una investigació per escatir les causes del crim i ja han traslladat el detingut a dependències judicials a Cervera.

Víctima i agressor vivien a la mateixa casa

En el moment de la baralla, els dos homes estaven sols a l'empresa, un fet que no és estrany ja que Pretensats Gabernet ha tingut molt poca activitat en els darrers anys i nul·la en els darrers mesos.

Fins a l'empresa també s'hi han desplaçat diverses ambulàncies, que han arribat quan l'home que va rebut el tret ja havia mort. La víctima vivia amb el seu presumpte assassí a la mateixa casa juntament amb la seva dona i dos fills.

El darrer crim que va tenir lloc a les terres de Lleida va ser el 12 de juny de l'any passat quan un home de 82 anys va morir per una ganivetada a plena llum del dia a la plaça dels Amics de Lleida. Aquest va ser un dels dos únics crims que es van registrar a la demarcació de Lleida l'any passat. L'altre va ser precisament avui fa un any quan un home va matar la seva exparella al barri de la Mariola de Lleida.