Guerra oberta entre la família Plaza i la Ramaderia Pifarré

Els propietaris del camí han denunciat l'explotació ramadera per presumptes irregularitats | Els ramaders insinuen un tracte de favor amb el jutge

La tanca que barra el pas als Pifarré
La tanca que barra el pas als Pifarré | Laura Cortés
Redacció
02 de març del 2016
Actualitzat a les 14:22h
La decisió de l'Audiència de Lleida de no acceptar el recurs de la Ramaderia Pifarré que reclamava la servitud de pas del camí, ara bloquejat per un veí, ha enfrontat encara més les dues parts d'aquest litigi.

Un dels propietaris de l'explotació, Joan Pifarre, ha anunciat que la família Plaza ha denunciat la granja "per irregularitats relacionades amb la seguretat". Segons Pifarre, un tècnic de disciplina urbanística de La Paeria ha visitat la granja per inspeccionar les instal·lacions, un fet que interpreta "com l'autèntic interès dels veïns per tancar l'explotació centenària de l'Horta de Lleida a tota costa".

Pifarré ha carregat contra els veïns i el jutge que va dictar la primera sentència insinuant un tracte de favor. D'aquesta manera, en un comunicat, el propietari apunta que el lletrat ha jugat molt de temps a futbol amb els fills dels propietaris de la finca veïna en el mateix equip "El Canyeret", i que "mantenen una estreta relació personal reconeguda per molts altres lletrats lleidatans".