Espectacular persecució a Lleida entre la policia i un conductor begut amb el cotxe incendiat

L'home, de 26 anys, va xocar amb el seu vehicle contra un turisme i una moto | Va saltar del cotxe per seguir la seva escapada a peu, però va ser detingut

Redacció
16 de febrer del 2016
Actualitzat a les 11:45h
Imatge d'arxiu d'una operació policial a Lleida
Imatge d'arxiu d'una operació policial a Lleida | Arxiu
Espectacular persecució policial la que es va veure pels carrers de Lleida el passat dissabte a la tarda. Un conductor begut va fugir dels agents de la Guàrdia Urbana després que el seu vehicles s'hagués incendiat. Els fets van passat a l'avinguda Blondel pocs minuts després de les tres de la tarda, quan el vehicle va començar a cremar. Aquest fet va obligar els agents municipals a acudir al lloc de l'incendi, que va ser sufocat amb un extintor.

Acte seguit, es va procedir a fer la prova d'alcoholèmia al propietari del vehicle, de 26 anys, que va donar positiu de 0,81 mg/l. Els agents van decidir, explica Segre, fer una segona prova, però abans que es realitzés, l'home va emprendre una fugida amb el vehicle amb el capó aixecat pels carrers de la ciutat obligant diversos cotxes a fer maniobres per no evitar un accident.

A la rotonda Cós-Gayon amb Ronda, el vehicle fugat va xocar contra un turisme i una motocicleta, però aquest fet no li va impedir seguir la seva marxa cap a la carretera d'Albatàrrec, on va saltar del cotxe per seguir l'escapada a peu. Poc després, a l'home se'l va detenir i se li va imputar tres delictes per conducció temerària, negar-se a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia i conduir ebri.