El Lleida torna a veure la llum

Els d'Idiakez golegen 4 a 0 l'Atlètic Llevant i es col·loquen de nou en zona de play-off

Redacció
08 de febrer del 2016
Actualitzat a les 0:18h
Els jugadors del Lleida Esportiu celebrant un dels gols
Els jugadors del Lleida Esportiu celebrant un dels gols | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu ha tornat als llocs de play off després de golejar aquest diumenge l’Atlètic Llevant al Camp d’Esports per 4 a 0. Contra un rival incòmode i atent en la pressió, el conjunt del Segrià ha aconseguit obrir la llauna, amb una centrada d’Arnau des de la banda esquerra que Jilmar, en l’intent de refús, s’ha introduït de cap a pròpia porteria.

Fins al descans, els locals s’han defensat amb ordre davant un filial granota que ha incrementat la seva possessió i s’ha aproximat a l’àrea, encara que la rereguarda dels de Ponent ha estat segura enfront els valencians per mantenir la renda.

A l una rematada de cap a fora de Vega i una volea alta d’Albístegui han precedit l’acció amb què Colinas, amb un tret ras davant el porter, assistit a l'espai per Vega, ha signat una nova diana.

Una apagada inesperada dels focus paralitza la segona part durant 20 minuts

El pes de l'encontre l'han portat els blaus, que han sentenciat a la segona tot i els 20 minuts d'aturada que ha provocat l'apagada dels focus de l'estadi lleidatà. Poc abans, al minut 60, Colinas ha ampliat distàncies amb un tret ras davant el porter, assistit a l'espai per Vega. El 2 a 0 ha donat calma als locals, que a l'afegit han arrodonit la victòria amb un gol de Doncel, que ha posat la punta de la bota en una pilota dividida, i un altre d'Òscar Rubio després d’una autopassada.

Amb aquesta golejada, l'equip suma 41 punts i torna a la zona de play-off.