Mor un veí de Lleida després de ser envestit per una furgoneta al camí de la Mariola

L'home, de 87 anys, ha estat atropellat aquest divendres a la tarda | Els veïns reclamen a la Paeria que adopti mesures per acabar amb l'alta velocitat dels vehicles en aquesta zona

Redacció
06 de febrer del 2016
Actualitzat a les 19:17h
Un home de 87 anys ha mort aquest dissabte després que una furgoneta l'envestís ahir al camí de la Mariola de Lleida. La víctima va ser atropellada en un canvi de rasant a prop de la cruïlla dels Tres Pontets, i va ser evacuada a l'hospital Arnau de Vilanova de la mateixa manera que el conductor del vehicle, que va patir un atac d'ansietat segons apunta Segre.

Els veïns demanen més controls en aquesta zona

Després d'aquest accident, el col·lectiu de veïns ha tornat a demanar a la Paeria que adopti mesures per acabar amb el risc d'accidents, ja que els vehicles circulen sovint a velocitats elevades. La presidenta veïnal de la zona, Marina Pifarre, assegura que al camí de la Mariola no es pot caminar amb la mateixa seguretat que a la resta de la ciutat.

De fet, el passat dijous un conductor va ser caçat circulant per aquest camí a 130 quilòmetres per hora, una velocitat que superava en 80 quilòmetres la velocitat permesa en aquesta zona.