El jutge investiga si la residència d'Almacelles va ser negligent en el cas de la desaparició de Joan Altisent

Un jutjat de Lleida busca proves per determinar el grau de responsabilitat del centre | La família assegura que no van rebre informació de la residència fins cinc hores després que l'intern marxés per la porta

À.Ll
04 de febrer del 2016
Actualitzat a les 12:01h
Altisent, al centre de la imatge
Altisent, al centre de la imatge | família
Un jutjat de Lleida investiga si la residència Sant Joan de Déu d'Almacelles va ser negligent en el cas de la desaparició de Joan Altisent, el veí d'Anglesola de 48 anys que va aparèixer mort el passat dimarts després de més de 40 dies desaparegut.

El jutge ha obert una investigació per determinar si des del centre es va cometre una negligència al no haver informat a la família de la desaparició d'Altisent fins cinc hores després que l'intern sortís per la porta.

Els Mossos d'Esquadra reportaran ara un informe sobre tot el que va passar durant la matinada del 22 de desembre, quan Joan Altisent es va llevar del llit, va sortir al pati i, posteriorment, a l'exterior de la residència per una porta que estava oberta. La família, que no ha presentat denúncia, ja es va queixar el passat mes de gener de les poques mesures de control del centre.