Sis consells per fer passar el singlot

Les senzilles opcions per acabar amb aquest soroll inspiratori

990_1428678409llimona
990_1428678409llimona | Pixabay
Redacció
02 de febrer del 2016
Actualitzat a les 19:39h
Fer força amb la llengua

És útil empènyer la llengua contar les dents per estimular el nervi vague, fet que pressiona el diafragma i acaba amb el singlot, segons revela el Daily Mail.

Beure un got d'aigua molt freda

Ingerir un got d'aigua freda, molt freda, provoca que es contregui l'estómac i pressiona el diafragma, fent que s'aturi el singlot. Al contrari de la creença popular, no importa si el vas és del dret o del revés. 

Respirar dins una bossa

Si bé cal vigilar de no asfixiar-se, respirant dins una bossa el cervell entra en estat d'alerta i produeix molta adrenalina, fet que atura el singlot. 

Untar-se de mel a sota la llengua

Posar una mica de mel a sota la llengua estimula el nervi vague, fet que provoca que l'estómac es contregui, pressioni el diafragma i s'acaba amb el singlot. 

Mastegar una llimona

El gust àcid del cítric també ajuda a estimular el nervi vague. Segons el Daily Mail, aquest remei es va descobrir per treure el singlot a les persones èbries. 

Posar els dits als llavis

Un altre truc és pressionar lleugerament els llavis amb els dits, fent que la part interior dels llavis pressionin la base de la llengua. Aquest gest estimula el nervi frènic, connectat amb el diafragma, fet que provoca que pari el singlot.