L'Escola Vedruna de Bellpuig canvia de banc després de la denúncia viral per les comissions

El centre assegura que ha rebut més queixes de pares, i lamenta que l'entitat bancària no havia avisat d'aquests recàrrecs

À.Ll
26 de gener del 2016
Actualitzat a les 18:47h
L'entrada del col·legi
L'entrada del col·legi | CCMA
El vídeo de denúncia que va fer la setmana passada un veí de Tàrrega després que el Banc Santander li volgués cobrar 10 euros de comissió per l'ingrés del mateix import ha revolucionat la xarxa i, de retruc, ha tingut efectes col·laterals. 

El pagament era per l'excursió escolar d'un fill del denunciant, que va al col·legi Vedruna de Bellpuig. Després de l'enrenou mediàtic, el centre ha decidit canviar d'entitat bancària pel pagament de les excursions segons han explicat al periodista Oriol Vidal de TV3. En aquest sentit, des de l'escola s'assegura que el banc no els hi havia cobrat mai comissions, i que ho va començar a fer aquest gener sense notificació prèvia.

Aquesta queixa s'argumenta des de l'entitat  assegurant que no cal avisar els clients del cobrament o de l'augment d'aquests diners extra.

Tot i això, des del col·legi s'apunta que han rebut més queixes per part d'altres pares, que s'han trobat en casos similars al de Noel Iglesias, autor del vídeo que ja porta més de dos milions de visualitzacions.