La família de Joan Altisent creu que la residència d'Almacelles va ser imprudent

Denuncien que l'home va sortir del centre a través de dues portes que estaven obertes

Redacció
06 de gener del 2016
Actualitzat a les 0:36h
Altisent, al centre de la imatge
Altisent, al centre de la imatge | Família
La família de Joan Altisent, l'home que va desaparèixer el passat 22 de desembre, creu que la residència d'Almacelles on estava ingressat va actuar de manera imprudent. Així ho ha dit una cosina del desaparegut en un programa de Televisió Espanyola quan ha estat preguntada per com l'home va poder sortir del recinte. La dona ha indicat que Altisent va aixecar-se del llit a les cinc de la matinada, i que amb pijama es va posar les botes i va sortir a l'exterior.

Un cop al pati, l'home, de 48 anys i amb problemes neurològics, va travessar dues portes que estaven obertes, i va sortir a la carretera. En aquest sentit, la família lamenta la manca d'atenció cap als residents per part del centre, "que havia d'estar pendent les 24 hores dels seus interns", segons la familiar.

Joan Altisent continua desaparegut, i el cercle de la seva recerca s'ha ampliat en les darreres hores després que tots els intents de trobar-lo pels encontorns d'Almacelles i d'altres pobles lleidatans hagin estat infructuosos. La Guàrdia Civil s'ha implicat en la recerca de l'home, i ha penjat un tuit amb la fotografia d'Altisent.