30
de desembre
del
2016
Actualitzat
el
21
de desembre
del
2016
a les
12:47h
En aquestes festes les sobretaules s'allarguen, us deixo unes delícies dolces per posar amb els torrons.
Ingredients:
100 gr. de perles de xocolata
1 cullerada de mel
8 orellanes
100 gr. d'ametlles picades
En un recipient poseu les perles de xocolata i la mel, escalfeu-ho al microones mig minut, remeneu bé fins que es barregin els ingredients i quedi una massa fina.
Afegiu les orellanes picadetes i les ametlles trossejades. Barrejeu.
En una safata amb paper d'enfornar aneu formant piles de xocolata amb una cullereta i deixeu que es solidifiquen.
NOTA: La xocolata pot ser tipus postres o fondant.
** La cullerada de mel que no sigui molt plena.
** Les orellanes, 6-8 al vostre gust
** Les ametlles ben picades, no triturades.
** Es poden posar les porcions de xocolata dins motlles arrissats de paper per presentar-los després a la taula.
** És aconsellable no deixar la xocolata per solidificar dins de la nevera, millor en un lloc fresc però no fred.
Ingredients:
100 gr. de perles de xocolata
1 cullerada de mel
8 orellanes
100 gr. d'ametlles picades
En un recipient poseu les perles de xocolata i la mel, escalfeu-ho al microones mig minut, remeneu bé fins que es barregin els ingredients i quedi una massa fina.
Afegiu les orellanes picadetes i les ametlles trossejades. Barrejeu.
En una safata amb paper d'enfornar aneu formant piles de xocolata amb una cullereta i deixeu que es solidifiquen.
NOTA: La xocolata pot ser tipus postres o fondant.
** La cullerada de mel que no sigui molt plena.
** Les orellanes, 6-8 al vostre gust
** Les ametlles ben picades, no triturades.
** Es poden posar les porcions de xocolata dins motlles arrissats de paper per presentar-los després a la taula.
** És aconsellable no deixar la xocolata per solidificar dins de la nevera, millor en un lloc fresc però no fred.