Dos morts en un accident entre camions a la C-53 a Anglesola

El sinistre s'ha produit al punt quilomètric 116 | Les víctimes eren de Lleida i de Balaguer

L'escenari de l'accident mortal entre els camions a la C-53
L'escenari de l'accident mortal entre els camions a la C-53 | ACN
Redacció
27 de novembre del 2015
Actualitzat a les 14:26h

Els Mossos d'Esquadra analitzen l'escenari de l'accident mortal entre els camions a la C-53 Foto: ACN


Un xoc frontal entre dos camions a la C-53 a Anglesola (Urgell) ha deixat un tràgic balanç de dos morts, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). L'avís del sinistre s'ha rebut a les 4.27 hores d'aquest divendres a la matinada al quilòmetre 118,6 de la C-53. Per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una col·lisió frontal entre els dos vehicles de gran tonatge.

Com a conseqüència de la topada, els dos conductors han mort. Fins al lloc s'hi han desplaçat set patrulles dels Mossos d'Esquadra, set dotacions terrestres dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut fer res per salvar la vida dels afectats. Des de quarts de cinc de la matinada la C-53 ha estat tallada en els dos sentits de la marxa. Pocs minuts abans de la una de la tarda, s'ha reobert la via.

Les víctimes de l'accident mortal que ha tingut lloc aquest divendres a la matinada a la C-53, a Anglesola, han estat un veí de Lleida, R.S.J, de 40 anys, i un veí de Balaguer, P.P.R., de 63 anys.

La carretera continua tallada i es continuen fent desviaments senyalitzats.

El Servei Català de Trànsit recorda que els familiars i afectats per sinistres de trànsit tenen a la seva disposició un servei d'orientació sobre els tràmits després de l'accident, els recursos existents i rebre la informació sobre els drets que els reconeix la legislació, així com també el suport psicològic.