La Guàrdia Civil fa una crida per trobar la persona que va abandonar el seu gos després de disparar-li a la cara

El cos policial assegura que es tracta de l'amo de l'animal | L'home va tancar l'animal dins d'un sac i el va llençar viu en un contenidor de brossa de Balaguer

L'animal, malferit
L'animal, malferit | Amics dels Animals de la Noguera
Àlvar Llobet
25 de novembre del 2015
Actualitzat a la 1:37h

L'animal, malferit Foto: Associació Amics dels Animals de la Noguera


La Guàrdia Civil ha iniciat una campanya per localitzar la persona que va disparar el seu gos a la cara amb una escopeta de perdigons i el va abandonar en un contenidor de Balaguer tancat en un sac. L'organisme policial ha enviat aquest dimarts diverses piulades a Twitter on es demana col·laboració ciutadana per trobar el responsable d'aquest atac, que donen per fet que és el seu amo. El cos policial canalitza la informació a través del telèfon 062.

La investigació oberta per la Guàrdia Civil arriba després que NacióLleida destapés aquest cas d'agressió a l'animal, que ha estat ingressat en una clínica de Lleida després que l'Associació d'Amics dels Animals de la Noguera el recollissin a petició d'un veí, que va trobar el gos, de nom Noah.

Des del col·lectiu s'apunta que es creu que ha estat el mateix propietari del gos el que va disparar amb una escopeta de perdigons a la cara de l'animal, i es recorda que en aquest mateix contenidor va aparèixer fa uns mesos un sac ambrestes d'un animal esquarterat i dos cadells.