Sense espurna

El Lleida Esportiu empata al camp del València Mestalla en un partit ensopit i sense ocasions de gol

Redacció
22 de novembre del 2015
Actualitzat a les 18:53h
Els jugadors del Lleida sortint al terreny de joc
Els jugadors del Lleida sortint al terreny de joc | Lleida Esportiu

El Lleida Esportiu ha empatat a zero aquest diumenge al camp del València Mestalla en un matx avorrit. Els d'Idiakez no han estat ni directes ni intensos en el joc d'atac, i han completat un partit pla i on la millor notícia ha estat el punt aconseguit. 

L'encontre ha estat incòmode pels lleidatans, que tot i tenir la pilota no han pogut desplegar el seu joc. El València Mestalla ha pressionat a dalt evitant, d'aquesta manera, que els homes d'Idiakez sortissin jugant la pilota, si bé no han tingut problemes per controlar el tempo del partit durant molts minuts. La primera part no ha estat precisament lluïda per les ocasions que han tingut els dos equips, dedicats al joc de contenció més que no pas a la busca de la porteria contrària. Ben tancats al darrere, els locals han concedit pocs espais a un Lleida que només ha creat perill a pilota aturada.

Al minut nou, una rematada de cap de Pau Bosch després d'un córner ha sortit pel damunt del travesser, i a tres minuts pel final de la primera, Fuster ha clavat un excel·lent llançament de falta que ha topat amb el travesser abans de caure a plom just a la línia de gol. L'àrbitre, però, no ha assenyalat gol. Amb aquesta jugada s'ha arribat a la mitja part, i els equips han marxat als vestuaris sense haver creat joc suficient per avançar-se al marcador. L'empat a zero era el resultat més just.
 
La sensació de poca efectivitat ha continuat a la represa. Els lleidatans no han trobat forat per generar perill, i els minuts han passat en una lluita al mig del camp molt descafeïnada que ha anat ensopint el matx. Els blaus necessitaven moure la banqueta per trobar algun revulsiu en atac que reactivés el joc i la pressió. Ha tardat Idiakez, però, en fer els canvis. A onze minuts pel final, Diego Suárez ha saltat al terreny de joc per substituir Óscar Vega, lluitador però poc encertat.

Tot i el canvi, els blaus han continuat amb un joc molt previsible, i en cap moment han posat la por al cos a la defensa del València Mestalla, que ha accelerat el joc en els darrers minuts per intentar endur-se els tres punts del matx. Tampoc ho ha aconseguit, i ha confiat la victòria a que sonés la flauta en alguna jugada aïllada. També ho ha fet el Lleida, que en els darrers minuts s'han aproximat a la porteria rival per mediació de Suárez. Dos córners consecutius han esperançat els lleidatans, que no han aconseguit moure el marcador. Qui sí ho ha pogut fer ha estat Villalba, que a dos minuts per arribar al 90 ha connectat un xut que ha sortit fregant el pal de Crespo.

Amb el punt aconseguit a Paterna, el Lleida Esportiu suma 22 punts i es manté en la lluita pel play-off.