Un mort i nou ferits en dos accidents a Benavarri

Un home de 70 anys mor a la N-230 en una topada frontal amb un altre turisme | Posteriorment, dos vehicles xoquen a la N-123 amb el resultat de tres ferits

Redacció
22 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:31h
Un home de 70 anys veí d'Aiguafreda va morir el passat divendres després que el seu vehicle topés frontalment contra un altre turisme al punt quilomètric 64 de la N-230, a l'alçada de Benavarri (Baixa Ribagorça). Segons apunta Segre, l'home va quedar atrapat dins del seu cotxe i va haver de ser excarcerat pels bombers.

Tot i que va sortir del cotxe amb vida, el conductor no va poder superar les greus ferides, i va morir posteriorment a l'hospital de Barbastre. La víctima viatjava amb la seva esposa i la seva néta de 10 anys, que també van ser traslladades a l'hospital. Els ocupats de l'altre turisme van patir ferides greus.

Minuts després d'aquest sinistre, dos cotxes van xocar també de manera frontal a la N-123 a Benavarri. En aquesta topada van resultar ferits tres ocupants d'un vehicle, que van ser traslladats a l'hospital de Barbastre. L'altre conductor va sortir il·lès del xoc.