Ametlles saladetes torrades

Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu

990_1448071019Ametlles_saladetes_torrades.Bona
990_1448071019Ametlles_saladetes_torrades.Bona
Dolors Mateu
21 de novembre del 2015
Actualitzat a les 2:58h

Ametlles saladetes torrades Foto: Dolors Mateu


Aquest és un "plat" que es prepara en pocs minuts i que triga menys a desaparèixer, és ideal per un aperitiu, per prendre a mig matí, o a la tarda, amb cava, amb cervesa, sols, acompanyats, ...
 
Ingredients:
Ametlles crues pelades varietat Marcona
sal
Oli d'oliva verge extra
 
En una paella amb unes gotes d'oli calent poseu  les ametlles crues i pelades.
Aneu remenant perquè es vagin torrant per tot arreu uniformement fins que veieu que ja estan rostides i daurades.
 
Escampeu la sal per sobre i serviu.
 
NOTA: La varietat ideal és la Marcona ja que és més gran i arrodonida.
** Les podeu trobar al mercat així, pelades i crues.