Rossi, sobre Márquez: «Quin fàstic»

El pilot italià carrega contra l'actitud del cerverí, que li para els peus assegurant que a Austràlia el va afavorir

Rossi a Xest
Rossi a Xest | Europa Press
Redacció
09 de novembre del 2015
Actualitzat a les 2:21h

Rossi a Xest Foto: Europa Press


Marc Márquez li ha parat els peus a Rossi després que l'italià l'acusés de nou un cop perdut el Mundial de Moto GP. El pilot de Cervera ha assegurat que el subcampió del món "ha posat endubtela meva carrerai la deDani,iper a mi,que sóc unpilot quesempre dónael centpercentper guanyar,és una faltade respecte,un insult".

Márquez ha
recordat en aquest sentit que en altrescarreres la seva actuacióhaviaafavorit Rossi:"A Austràliali vaig donarcinc punts,Iannoneli va treure4 ial finalem va venir asaludar,em va demanarperdóper unavançamentque em va fer,però a Malàisiaesva girarla truita".

Rossi ha acabat molt calent la carrera, i ha carregat a tort i a dret contra tothom, i en especial contra Márquez. Així, just després de perdre el campionat, l'italià li ha assegurat a
Carmelo Ezpeleta, CEOde Dorna, organitzadoradel campionat,quan s'han trobat "Quin fàstic!", Va deixat anar Rossi. "Quèt'haviadit, Carmelo?¿T'ho vaig dironot'ho vaig dirdijous?" ha dit l'italià, visiblement molest per l'actitud que ha demostrat Márquez durant la carrera d'aquest diumenge.