Es posa en marxa la camioneta de Toleràncies.cat

S'inaugura a Solsona el vehicle adaptat que portarà productes alimentaris especials per a la gent que pateix al·lèrgies i intoleràncies a certs aliments

1200_1444507593IMG_1671-800x533
1200_1444507593IMG_1671-800x533
Ramon Estany
12 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 11:08h

Moment festiu inaugurant la camioneta Foto: Ramon Estany

Laia Espasa és una jove emprenedora de 32 anys. Ella és de Mataró, però fa alguns anys que s'ha establert a Solsona. En aquesta comarca, allunyada de les comoditats i l'oferta abundant de productes dels grans nuclis de població, Espasa va veure com les persones com ella que pateixen una intol·lerància a certs aliments ho tenen difícil per cuinar i menjar plats que els vagin bé. Per aquest motiu, va iniciar un projecte, www.tolerancia.cat, per apropar, educar i difondre una cuina sana lliure d'al·lèrgens.

Mitjançant un projecte de micromecenatge, on un centenar d'inversors van reunir 9510 euros, va poder finançar part d'una camioneta, per equipar-la amb una cuina mòbil, i així, dur plats i productes a fires i mercats de la Catalunya interior, on és més difícil que hi arribin aquests productes específics. La Laia, difon d'aquesta manera, productes naturals del territori, aptes per a gent amb problemes d'intolerància.

Amb la camioneta, serà present a fires i mercats de Sort, La Seu, Tremp o Berga, i també a Solsona, on ja la podrem trobar cada divendres de mercat.
 

La gent s'ha apropat al vehicle amb curiositat Foto: Ramon Estany

S'ha servit un pica pica Foto: Ramon Estany

L'humor no ha faltat Foto: Ramon Estany

La Laia Espasa servint al mostrador de la camioneta Foto: Ramon Estany