Molts gols, poc futbol

El Lleida Esportiu li clava una maneta al Llosetí en un matx dolent però que ha servit per refer-se de la golejada de Vila-real

El Lleida ha guanyat aquest diumenge al Llosetenc
El Lleida ha guanyat aquest diumenge al Llosetenc | Lleida Esportiu
Redacció
11 d'octubre del 2015
Actualitzat el 12 d'octubre a les 23:45h

El Lleida Esportiu s'ha pogut treure l'espina de la semana passada al camp del Vila-real, on va perdre per 5 a 1, i li ha clavat una maneta de gols al Llosetí, que ha aguantat el tipus fins al segon gol dels lleidatans. Els d'Idiakez no han fet un bon matx, però la insistència en el tram final del partit ha resultat en un marcador tan ampli com enganyós.

Durant bona part del matx, els blaus no han donat la sensació d'haver après la lliçó de la setmana passada, i s'han mostrat com un equip tendre i sense capacitat de crear perill. Tot i això, la sort els hi ha somrigut als lleidatans, que ja al minut dos s'han avançat amb un gol de Manuel Onwu, que ha rematat al fons de la xarxa una mil·limètrica centrada de Raúl Fuster.

El gol ha donat calma a un equip amb urgències que hagués pogut deixar pràcticament sentenciat l'encontre si Vega hagués enganxat millor una volea que ha sortit fregant el pal. Amb el partit dominat però sense haver demostrat la diferència de qualitat que es podria suposar, s'ha acabat la primera part.

A la represa, el Lleida ha seguit amb la tònica de la primera. Amb la bola controlada i sense passar penes en defensa, però amb la sensació de no saber crear espais per arribar amb claredat a l'àrea rival. Ha calgut esperar fins al minut 75 perquè l'afició respirés alleugerida, sobretot després que el Llosetí hagi tingut un parell d'ocasions per fer l'igualada. Diego Suárez ha engaltat des del balcó de la petita una centrada de Manu per posar el 2 a 0 que ha servit per acabar de derrotar el rival, que a partir d'aquest momento ha baixat els braços.

Els d'Idiakez han aprofitat aquesta avinentesa per accelerar i callar amb gols alguns dels xiulets que s'han sentit al Camp d'Esports. Així ho ha fet. Set minuts després del gol de Suárez, Marc Martínez ha clavat un xut des de fora de l'àrea a l'escaire de la porteria balear. Sense temps per celebrar el golàs, els lleidatans han tornat a marcar. Ha estat Mingo el que ha aprofitat Rami per batre el porter Mingo, derrotat en els darrers minuts.

La golejada s'ha culminat amb un gol de cap d'Òscar Rubio quan faltaven tres minuts pel final.