Els millors restaurants de la província de Lleida segons TripAdvisor

Els noms dels locals lleidatans que reben més bones crítiques per part dels usuaris d'aquest web

Imatge d'un dels millors restaurants de la demarcació
Imatge d'un dels millors restaurants de la demarcació | TripAdvisor
Àlvar Llobet
10 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 17:02h

El portal TripAdvisor serveix de guia per a molts turistes, que consulten les recomanacions dels usuaris d'aquesta web per visitar espais per dormir o menjar. Són centenars els comentaris que pengen els clients, i és en base a aquestes opinions que es basteix un rànquing dels millors locals. A Lleida ciutat en destaquen deu, però quins són els restaurants preferits pels viatgers de la resta de la demarcació?

- Er Occitan: Sens dubte, un dels millors amb diferència si un s'orienta per les opinions dels usuaris. Ubicat a la localitat de Bossost, a la Val d'Aran, aquest restaurant rep desenes de crítiques favorables, en les que es destaca la innovació de la cuina que s'ofereix i la varietat del producte que s'hi troba en funció de les diverses estacions de l'any. Un diàleg que escriu un usuari exemplifica bé la qualitat del servei. Quan el cambrer pregunta al client si ha acabat, ell li respon: "desgraciadament sí".

- El Fogony: Els comentaris sobre aquest restaurant de Sort són excel·lents, sobretot pel servei que es dóna i per la relació qualitat-preu. Un altre dels punts positius que destaquen els clients és l'ambient de pau i tranquil·litat que s'hi respira. Aconsellable és una de les paraules que es repeteix més en les opinions publicades a TripAdvisor sobre aquest restaurant.

- Burguerplatz: Ubicat en una zona turística com és Espot, aquest és un local amb un registre diferent dels dos anteriors restaurants. El Burguerplatz és reconegut per la qualitat de les seves hamburgueses, dels vins i dels treballats postres. En un ambient acollidor, l'usuari valora la qualitat d'aquest petit espai on s'hi pot anar sense tenir al cap la idea de visitar un indret de luxe. Un detall interessant; els propietaris d'aquest establiment responen els comentaris.

- Mare de la Font: Tradició i modernitat units en un mateix espai. És el que destquen els clients que han visitat aquest restaurant situat a la sortida de Solsona, que és molt ben puntuat per la majoria d'usuaris. Detall a tenir en compte, la proximitat dels propietaris del restaurant, que canten la carta taula per taula.

- Hostal Os de Civís: Ubicat a la comarca de l'Alt Urgell, aquest és un restaurant que agrada pel seu ambient acollidor, per les seves vistes, i per tenir una gran oferta de plats tradicionals. Menjar fresc i fet al moment, es destaca. "Surts del restaurant rodant" asegura un usuari del web en referencia a la quantitat de menjar que s'ofereix.

- Crepsdemuntanya: És un altre estil de local. Lloc de pas ubicat a Sort, el client posa l'accent en la gran qualitat dels productes, i en la innovació. La combinació de ser un local de pas on s'hi troba una menja de primera qualitat és premiat pels usuaris, que deixen aquest espai com el sisè millor local de la demarcació de Lleida.

- La llúpia: Molt menjar i bo. És el resum ràpid que es fa després de llegir els comentaris dels usuaris que han visitat aquest restaurant d'Espot. És remarcable la valoració que es fa dels plats elaborats a bon preu. "Tornarem segur" és una expressió que es va repetint a mesura que es van veient crítiques.

- Restaurant Fermin: Diuen que les aparences enganyen, i en el cas d'aquest restaurant de Solsona, aquesta màxima és certa si es fa cas de les valoracions dels usuaris. La decoració no és la millor, diuen, però les sensacions són excel·lents un cop es comença a provar el menjar. Relació qualitat-preu, molt bona.

- Eth Bistro: Es troba a Vielha, i destaca pel seu ambient acollidor, pel tracte dels propietaris i per una cuina casolana que es presenta ben treballada. Dues recomanacions: les postres i la fondue de formatge.

- Els Puis: Humilitat i qualitat. És un dels darrers comentaris que resumeixen l'esperit d'aquest local d'Esterri d'Àneu. En aquest local no es compliquen la vida, però saben què es porten entre mans, i el client surt content. Producte de proximitat, fet al moment i a bon preu. Què més es pot demanar?