Balaguer estrena tripartit

El regidor de Balaguer Ara Sí, Joan Pla, s'incorpora a l'equip de govern d'ERC i PSC, i portarà la cartera de Serveis Socials i Habitatge

El nou tripartit de Balaguer
El nou tripartit de Balaguer | Ajuntament de Balaguer
Redacció
07 d'octubre del 2015
Actualitzat el 08 d'octubre a les 10:44h

Balaguer estrena tripartit. El govern que fins ara estava format per ERC i el PSC, compta des d’avui amb un nou soci, el regidor de Balaguer, Ara Sí, Joan Pla. El pacte arriba després de dies de conversa entre els tres partits.

Joan Pla ocuparà la cartera de Serveis Socials i Habitatge, segons ha explicat ell mateix durant la roda de premsa d’aquesta tarda. Pla s’ha mostrat agraït i alhora il·lusionat de poder treballar per la ciutadania des d’aquesta regidoria.

Una entrada de govern pactada des de fa setmanes

Vidal ha indicat que el seu executiu ha estat parlant en els darrers mesos amb el representant de Balaguer Ara Sí, i ha apuntat que l'entrada de Pla al govern de la capital de la Noguera ja estava clar des de fa dies. "Ens vam posar el mes de setembre com a termini per formalitzar el pacte" ha explicat l'alcalde republicà.

Pla dóna valor a l'estabilitat del consistori

El regidor de Balaguer Ara Sí ha posat l'accent en l'estabilitat que a partir d'ara tindrà el consistori balaguerí, que comptarà amb majoria absoluta de 9 regidors, alhora que ha destacat que es veu capacitat per tirar endavant les responsabilitats que se li han encomanat. "Tenia ganes de liderar projectes" ha assegurat el nou membre del govern de la capital de la Noguera.

Així queda el govern de Balaguer

ERC (5)


Jordi Ignasi Vidal: Alcaldia i Hisenda

Joan Biscarri: Cultura

Gerard Torres: Urbanisme i Governació

Esther Guarné: Comerç i Recursos Humans

Gemma Vilarasau: Esports i Joventut

PSC (3)

Carlos Garcia: Obres i Serveis

Albert Saiz: Ensenyament

Lorena González: Festes i Promoció Econòmica

Balaguer Ara Sí (1)

Joan Pla: Serveis Socials i Habitatge