Daltabaix del Lleida a Vila-real

Els d'Idiakez perden 5 a 1 un partit que han començat guanyant i han acabat ensorrats durant la segona part

Redacció
04 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 5:14h
El Lleida ha sortit golejat de Vila-real
El Lleida ha sortit golejat de Vila-real | Ángel Sánchez

Primer revés seriós del Lleida Esportiu aquesta temporada. Després d'uns partits on els homes d'Idiakez havien mostrat dubtes en el joc, aquest dissabte la trompada ha estat monumental al camp del líder de la categoria, el Vila-real. El Lleida Esportiu ha perdut per 5 a 1 en un xoc on s’ha avançat al marcador abans d’arribar al descans, però en què els locals, molt efectius, han remuntat a la represa passant per sobre dels blaus, desapareguts durant el segon temps.

Els lleidatans, amb pressió avançada i disposant del control del joc, ha mostrat una imatge notable durant els primers minuts de matx. Els d'Idiakez han pres la iniciativa, creant de la línia central cap endavant. Tot i un avís de Carlos Martínez, que ha refusat Crespo, les millors ocasions del primer període han tingut color blau, amb un parell d’accions a pilota parada de Marc Martínez, però sobretot una centrada, en un córner assajat, on ha estat a punt d’arribar Manu.

El mateix jugador del Lleida ha posat el 0 a 1 al marcador quan s'ha anticipan als dos centrals al primer pal i ha posat el peu per enviar al fons de la xarxa una precisa assistència lateral de Marc Martínez.

Un Lleida inexistent a la segona part

A la represa, no obstant això, els de la Plana Baixa han passat a buscar amb insistència la igualada, fins obtenir-la mitjançant Carlos Martínez, recollint l’esfèrica a l’àrea i ajustant-la a la fusta. Tot seguit, el lleidatà Colinas ha vist com Aitor desviava amb els punys una canonada seva, i en canvi, a l’altre cantó, Anton encertava, pentinant un servei de cantonada, i capgirava el marcador.

El color groc ha eclipsat el blau, i el Lleida ha estat esborrat del partit per un conjunt que l'ha fet anar com un titella. Fran Sol, amb un tret creuat, Larrea, rebent una passada curta al punt de penal, i Franco Acosta, culminant un ràpid contraatac, han anat ampliant l’avantatge per als vila-realencs i enfonsant els del Segrià, que portaven set partits invictes.