El futbolista lleidatà, Jordi Quintillà, heroi americà al donar-li la US Open Cup a l'Sporting Kansas City

El jugador, de 21 anys, ha convertit el penal decisiu i ha fet popular a les xarxes socials l'expressió que ha utilitzat per dir-li al seu company que ell seria el que xutaria el penal decisiu

Quintillà amb al US Open Cup
Quintillà amb al US Open Cup | Twitter
Àlvar Llobet
01 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 12:57h

Jordi Quintillà amb la US Open Cup


El futbolista lleidatà de 21 anys, Jordi Quintillà, ha estat l'heroi de la final de la US Open Cup (la Copa d'Estats Units), que ha guanyat l'Sporting Kansas City davant Philadelphia Union. El jugador ha transformat el penal decisiu de la tanda, després que el partit quedés amb empat a 1. La història li ha sortit èpica a Quintillà, que en un primer moment havia decidit no formar part de la llista de futbolistes amb la responsabilitat de tirar la pena màxima. Tot i això, el jugador lleidatà ha decidit canviar la seva decisió en el vuitè llançament, el decisiu, que estava previst que el tirés Jake Peterson.

El migcampista format a La Masia li ha indicat a Peterson la seva voluntat amb un "Jake, I go" una expressió que s'ha convertit en tendència a les xarxes socials a Kansas. Quintillà ha col·locat la pilota a l'esquerra, enganyant el porter del Philadelphia i donant el títol a Sporting KC, que ha sumat tercera US Open Cup.

Quintillà va començar la seva aventura americana a la MSL el passat 21 d'agost, i finsarahavia participaten quatrepartitsinomésen l'últim,davant deSeattle,haviajugat els90minuts.