La Fira de Sant Miquel arrenca amb plena ocupació i amb els drons com a principal novetat

El certamen agrari compta amb un total de 325 expositors i 36 jornades tècniques | Consulta el programa d'activitats

Redacció
24 de setembre del 2015
Actualitzat a les 14:12h
La Fira de Sant Miquel ha obert portes aquest dijous
La Fira de Sant Miquel ha obert portes aquest dijous


La Fira de Sant Miquel ha obert portes aquest dijous amb 325 expositors que estan repartits entre els 64.000 metres quadrats de Fira Lleida, una xifra que suposa una plena ocupació del recinte. Des d'avui i fins el proper 27 de setembre, l'espai de Fira Lleida acollirà un total de 64 activitats, entre les quals destaquen 36 jornades tècniques, reunions professionals i una vintena d'activitats del congrés Aliments del Territori i Tu, sobre la producció agroalimentària a Lleida.

Els drons, la principal novetat

Una de les novetats seran els drons, que tindran per primera vegada un espai propi conformat per una zona d'exposició i una zona de vols ajustada a la normativa vigent gràcies a la col·laboració entre Fira de Lleida i l'associació Lleida Drone.

També tindrà lloc el primer simposi nacional d'ametller i altres fruits secs organitzat per l'IRTA. L'ametller s'ha convertit en un cultiu de moda a l'estat espanyol. Amb l'aparició de noves varietats que es desenvolupen en regadiu, els pagesos lleidatans poden aprofitar les dotacions d'aigua que ofereix el canal Segarra-Garrigues i beneficiar-se de la rendibilitat econòmica i les facilitats de maneig que ofereix la plantació. En el simposi, Lleida reunirà als principals experts estatals i internacionals en fruits secs.

Consulta el programa de jornades tècniques

Tots els expositors de la Fira de Sant Miquel