El Lleida ja sap guanyar lluny de casa

Els d'Idiakez s'imposen al camp de l'Atlético Levante en un matx que han dominat i on s'ha estrenat Mia Guasch com a golejador

El Lleida ha guanyat al camp de l'Atlético Levante
El Lleida ha guanyat al camp de l'Atlético Levante | Jorge Ramírez
Redacció
20 de setembre del 2015
Actualitzat a les 12:55h

El Lleida Esportiu ha guanyat aquest dissabte el primer partit fora de casa al superar l’Atlético Levante en un bon matx dels d'Idiakez, que han recuperat sensacions després dels problemes de les darreres setmanes. Els lleidatans han sabut controlar el tempo del partit fins al punt que el resultat de 0 a 1 ha estat curt pels mèrits que han demostrat els calaveres sobre el terreny de joc.

Passat un tram inicial d’igualtat, l’equip del Segrià ha anat guanyant metres i acomodant-se en camp contrari. Vega ha disposat de la primera gran oportunitat amb una canonada que ha tret Koke de manera espectacular. Tot seguit, Diego Suárez, per partida doble, ha vist com un defensa local tornava a salvar els mobles desviant amb la cama una acció d’u contra u i blocant el seu xut posterior. No ha patit en excés el Lleida Esportiu en defensa, si bé el porter Crespo ha hagut de lluir-se rebutjant amb la punta dels dits un tret creuat de Juan Delgado.

A la segona part no ha canviat el guió del matx. Els de Ponent han tornat a dominar el joc i han sabut madurar el partit per trobar el camí del gol. Una jugada pel carril dret de Colinas l'ha rematat de cap Mia Guasch, que s'ha estrenat com a golejador en aquesta lliga i que ha confirmat la progressió d'aquest jove futbolista. Amb el 0 a 1, els lleidatans han deixat passar els minuts sense veure el resultat en perill, una situació que ha aprofitat Idiakez per fer debutar Urko Arroyo. Hagués pogut ampliar l'avantatge el Lleida si el mateix Arroyo, Rubio i Suárez haguessin tingut la punteria més afinada de cara a gol. No ha estat així, i al final ha tocat patir, sobretot en una ocasió de falta directa executada per Matías que ha obligat Crespo a lluir-se.

Amb la victoria, el Lleida Esportiu suma vuit punts en cinc jornades i ja es va aproximant als llocs de dalt de la classificació.