La construcció de l'hotel al Turó de Gardeny, més a prop

S’aprova de manera definitiva el Plec de Clàusules Administratives Particulars i Prescripcions Tècniques després que no s’hagi registrat cap al·legació

Redacció
30 de juny del 2015
Actualitzat a les 18:43h
L'hotel es construirà al Turó de Gardeny
L'hotel es construirà al Turó de Gardeny | Paeria

L’Ajuntament de Lleida ha aprovat de manera definitiva el Plec de Clàusules Administratives Particulars i Prescripcions Tècniques que han de regir la redacció del projecte d’obres i concessió administrativa per a la construcció i explotació d’un hotel al Turó de Gardeny, després que durant el període d’informació pública no s’hagi registrat cap tipus de reclamació ni al·legació. Així mateix, el termini de presentació d’ofertes s’iniciarà l’endemà de la publicació al BOP i romandrà obert fins el dia 30 de desembre de 2015.

L’Ajuntament de Lleida va adoptar el passat mes d’abril l’acord d’aprovar inicialment el Plec de Clàusules Administratives Particulars i Prescripcions Tècniques que han de regir el procediment obert, amb diversos criteris d’adjudicació, per a la redacció del projectes d’obres i concessió administrativa sobre el domini públic per a la construcció i explotació d’un hotel al Turó de Gardeny.

El Plec s’ha exposat a informació pública per un termini de 30 dies a comptar des del dia 28 d’abril de 2015, durant el qual no s’han registrat ni reclamacions ni al·legacions. L’acord d’aprovació inicial del Plec preveu que en el cas que no hi hagi reclamacions ni al·legacions, aquest es considerarà aprovat definitivament.

Una concessió de 50 anys

La durada de la present concessió serà de 50 anys, comptats a partir de la data de la signatura del contracte.

El termini màxim de finalització de les obres serà: de l’hotel, 18 mesos des de la formalització de l’acta de comprovació del replanteig: d’espais lliures públics, 18 mesos des de la formalització de l’acta de comprovació del replanteig. En tot cas, les instal·lacions no podran entrar en funcionament fins que no hagin finalitzat la totalitat de les obres.

El projecte de construcció de l’hotel contempla un equipament hoteler en la finca que acull l’actual edifici de capitania d’infanteria, amb la rehabilitació d’aquest edifici i l’adaptació als seus nous usos, i la possible construcció de nova edificació annexa, en la mateixa finca. El concessionari serà lliure de proposar el seu model de negoci i d’establir, la categoria de l’establiment el nombre d’habitacions i el nivell dels serveis a prestar, sempre que assegurin la viabilitat del projecte.