Ros vol que Lleida i Aragó liderin la candidatura dels Jocs d'Hivern

L'alcalde de Lleida diu que aquesta idea ja estava sobre la taula abans que Jordi Hereu fes la proposta des de Barcelona

Àlvar Llobet
19 de juny del 2015
Actualitzat el 20 de juny a la 1:24h
Ros durant una roda de premsa
Ros durant una roda de premsa | Àlvar Llobet

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, no vol que la candidatura dels Jocs Olímpics d'hivern que ha desestimat la nova primer edil de Barcelona, Ada Colau, quedi en no res. Per aquest motiu, el paer en cap ha proposat que sigui ara Lleida la que lideri aquest projecte juntament amb Saragossa i Jaca.

El líder socialista assegura que aquesta era una idea que ja s'havia posat sobre la taula anys enrere, abans que l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, fes la proposta de candidatura capitanejada per Barcelona, una idea que des de Lleida es va acceptar, diu Ros, perquè no es podia donar l'esquena a la capital de Catalunya.

És ara que, un cop anul·lada la candidatura, Lleida pot recuperar aquest projecte inicial que serviria també, segons Ros, per demostrar el múscul que tenen les comarques de Ponent i del Pirineu.

La idea de l'alcalde de Lleida entronca amb l'esperit del territori, sobretot del Pirineu, que han lamentat que des de Barcelona s'hagi esbandit tan ràpidament un projecte que era interpretat com una gran oportunitat econòmica.