Els diputats provincials d'Unió a Lleida hauran de ser independentistes

El president de la Diputació, Joan Reñé, assegura que els nous representants "han de tenir clares les sensibilitats que apunten Mas i CDC"

Àlvar Llobet / ACN
18 de juny del 2015
Actualitzat a les 22:01h
Reñé atenent a la premsa aquest dijous
Reñé atenent a la premsa aquest dijous | Àlvar Llobet

Unió tindrà representació a la Diputació de Lleida, però aquests diputats hauran d'estar a favor de l'estat català en línia amb el que defensa CDC i el president Artur Mas. Així ho ha destacat aquest dijous el president de l'organisme, Joan Reñé, que repetirà en el càrrec i que ha remarcat que els polític democristians que estiguin a la Diputació han de tenir "clares les sensibilitats que apunten el president Mas i CDC i un sector important d'UDC".

Els diferents càrrecs del Govern d'UDC a Lleida també deixaran les seves responsabilitats

Altrament, Miquel Padilla ha explicat que, al marge dels tres consellers d'UDC que han abandonat el Govern, també ho faran els diferents directors territorials i la resta de càrrecs de departaments que siguin militants d'UDC. "En realitat no han estat els tres consellers que han abandonat el Govern sinó que és UDC que ha abandonat el Govern i, per tant, també tots els càrrecs que són militants d'UDC lligats a les diferents conselleries", ha explicat.