Mala maror

Les paraules de Jordi Esteve cauen malament a la plantilla | Osado respon al director esportiu i carrega contra l'afició del Lleida Esportiu

Àlvar Llobet
21 de maig del 2015
Actualitzat a les 12:26h
Imatge d'un entrenament del Lleida Esportiu
Imatge d'un entrenament del Lleida Esportiu | Moi Camuñas

La no classificació pel play-off del Lleida Esportiu ha enrarit l'ambient en les darreres hores al club. Els jugadors s'entrenen només per fer manteniment, a Idiakez no el deixen parlar i la directiva reflexiona i carrega contra els jugadors. Les paraules de Jordi Esteve responsabilitzant els jugadors del fracàs d'aquesta temporada no han caigut bé a la plantilla. Ho va demostrar ahir Juan Antonio Osado, que veladament va discrepar de les paraules del director esportiu. "S'ha mirat ell primer i ha cregut que ho ha fet bé", va assegurar el davanter, que també va tenir paraules enverinades contra l'afició. En aquest sentit, Osado lamenta que només es vegi ambient al Camp d'Esports quan hi ha l'Aplec del Caragol, i recorda que l'equip juga tot l'any.

Per la seva banda, Jorge Miramon, va considerar que cal fer autocrítica després del nefast final de temporada. El davanter va apuntar com a respostes al fracàs un possible relaxament de la plantilla al creure que la classificació pel play-off ja estava feta i que "l'equip no ha sabut competir". En aquest context, ni el president de l'entitat, Albert Esteve, ni el tècnic, Imanol Idiakez, han parlat de la situació.

Especialment interessant serà saber què opina l'entrenador després de l'eliminació. Tot i que el club l'ha ratificat per l'any vinent, serà clau conèixer si Idiakez vol seguir entrenant el Lleida Esportiu o no. Si l'entrenador vol marxar, el club encatifarà la seva sortida i no mourà un dit per convèncer-lo que es quedi a la banqueta lleidatana.