Arrufat: «PP, PSOE i Ciutadans són el mateix quan es tracta de Catalunya»

El candidat de la Crida per Lleida, Pau Juvillà, assegura que l'objectiu de la seva formació és el "d'esmenar la Lleida del tripartit"

Àlvar Llobet
19 de maig del 2015
Actualitzat a les 21:48h
Arrufat, aquest dimarts a Lleida
Arrufat, aquest dimarts a Lleida | Àlvar Llobet

La Crida per Lleida ha celebrat aquest dimarts l’acte central de campanya al costat del diputat de la CUP, Quim Arrufat, que ha assegurat que aquests comicis municipals són els més importants d’ençà del 1979.

El polític independentista ha cridat a fer confiança a la formació lleidatana per fer possible un blindatge de les polítiques socials que resisteixin els embats del PP, PSOE i Ciutadans, partits que, ha dit, “guanyaran les eleccions espanyoles a finals d’any” i que “són el mateix quan es tracta de Catalunya”.

En un Cafè del Teatre ple fins la bandera, Arrufat ha vindicat la necessitat de trencar amb un model polític vinculat a les oligarquies i que s’ha aprofitat d’una crisi econòmica que ha canviat “ de dalt a baix” el país. 
 

Pau Juvillà, candidat de la Crida per Lleida Foto: Àlvar Llobet


La Crida, a "esmenar la Lleida del tripartit" 

Per la seva banda, el candidat de la Crida per Lleida, Pau Juvillà, ha assegurat que l''objectiu de la seva formació és el "d'esmenar la Lleida del tripartit", un model que, ha assegurat, també és compartit per CiU i PP.