La Paeria culmina la concessió de la discoteca de Gardeny, que s'obrirà pels volts de Sant Joan

L'empresa Agora del Este SL és la guanyadora del concurs després que Blurenting Catalonia hagi quedat exclosa per revelar el cànon abans d'hora

Àlvar Llobet
19 de maig del 2015
Actualitzat el 20 de maig a les 10:08h
Imatge de l'antiga Larida
Imatge de l'antiga Larida

La concessió del centre d'oci nocturn del Turó de Gardeny es farà oficial aquest dimarts. Segons ha pogut saber NacióLleida, l'empresa Agora del Este SL serà la que finalment es quedi amb l'explotació de l'espai, que es farà per quatre anys més un de renovable. Que la mesa de contractació hagi decidit aquesta concessió rau en el fet que aquesta empresa és la que havia quedat segona en el rànquing de puntuació de totes les firmes que havien presentat oferta. La companyia que va quedar primera, Blurenting Catalonia, ha quedat finalment exclosa del procés després que es revelés la xifra del cànon abans que s'obrís el sobre tercer, un fet incompatible amb la normativa del concurs.

El projecte de Agora del Este SL no va estar massa ben valorat per la mesa, que considerava que no aportava res de nou a la projecció de la ciutat, si bé era l'opció que aportava més diners com a cànon, 294.000 euros. El regidor d'Urbanisme, Fèlix Larrosa, ha matisat que el projecte que ha presentat Agora del Este SL, que va obtenir una puntuació de 68,5 respecte el 69,5 de la firma guanyadora, no era dolent, però sí que ho podia semblar en comparació del pla que presentava Blurenting Catalonia. Per ajudar a fer-ho comprensible, l'edil socialista ha indicat que la primera oferta era "com un cotxe Porshe, però que la segona era un Mercedes".

Larrosa ha assegurat que l'espai d'oci nocturn de Gardeny s'obrirà pels volts de Sant Joan.