Fracàs total

El Lleida Esportiu cau al camp del Cornellà i diu adéu al play-off després d'un final de temporada on no ha demostrat ser mereixedor de disputar l'ascens a la Segona A

À.Ll
17 de maig del 2015
Actualitzat el 18 de maig a la 1:31h
El Lleida no ha assolit l'objectiu del play-off
El Lleida no ha assolit l'objectiu del play-off | Futbol Catalunya

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, havia anunciat aquest dissabte que el club contemplava un pressupost per la Segona A. El pot guardar al calaix i deixar-lo, com a mínim, fins l'any vinent. El Lleida Esportiu ha caigut per la mínima al camp del Cornellà i s'ha quedat a les portes d'un play-off que a meitat de temporada semblava assegurat i que ha anat perdent poc a poc en un final de temporada que, per molts, ha estat vergonyant. Els blaus han llençat per la borda d'una manera inexplicable tota la bona feina que ha fet durant gran part de la temporada, i demà no estarà al sorteig del play-off per demèrits propis.

El final de temporada del Lleida Esportiu no ha estat digne d'un equip que pretenia pujar, i això s'ha tornat a plasmar aquest diumenge sobre la gespa de Cornellà. Els lleidatans no han demostrat ser una plantilla que tenia un anhel d'ascens, i ha estat superada en totes les fases del joc per l'equip local, també amb necessitats i que ha cregut en ell mateix per guanyar el matx i mantenir la categoria.
 

Els jugadors del Lleida han donat les gràcies als aficionats després del matx


El Lleida no ha tingut pràcticament opcions per obrir el marcador davant d'un Cornellà molt ben tancat que ha aconseguit allunyar els d'Idiakez de l'àrea. Només algunes internades per la banda de Nieto han creat cert perill pels lleidatans, que han anat veient com els rivals en la lluita pel play-off tiraven els seus partits endavant. L'Huracà València i el Reus Deportiu han guanyat i l'Hércules ha empatat, un resultat que li ha valgut la classificació.

Un gol a la sortida d'un córner d'Óscar Muñoz quan faltaven 10 minuts pel final ha acabat amb les esperances d'un Lleida que ni tan sols quan s'ha vist al darrera del marcador ha demostrat l'orgull per intentar empatar el matx, un resultat que tampoc li hagués servit pel play-off. El Lleida ha acabat el partit penjant pilotes a l'olla per veure si sonava la flauta. No ha sonat. La flauta estava trencada des de feia setmanes. L'any vinent, el Lleida tornarà a jugar a la Segona B. Ho farà, previsiblement amb Idiakez, que després del partit ha rebut el suport del director esportiu, Jordi Esteve, que ha assegurat que el tècnic basc seguirà a la banqueta l'any vinent.