Ros perdria la majoria absoluta però tindria a tocar l'alcaldia segons una enquesta

CiU perd entre un i dos regidors mentre que ERC i Ciutadans es disputen ser la tercera força | Possible daltabaix del PP i entrada amb força de la CUP

Redacció
17 de maig del 2015
Actualitzat a les 6:59h
Ros ha carregat contra els candidats que crispen les eleccions
Ros ha carregat contra els candidats que crispen les eleccions | Àlvar Llobet

Àngel Ros es quedaria a les portes d'una majoria absoluta segons una enquesta que ha fet pública aquest diumenge el diari Segre. El candidat socialista obtindria entre 11 i 13 regidors, una situació que no li impediria governar amb tranquil·litat després de la fragmentació de partits que hi hauria a la Paeria segons el sondatge.

La segona força seria CiU amb una forquilla d'entre 4 i 5 regidors, mentre que el tercer esglaó estaria en disputa entre ERC i Ciutadans, que podrien treure entre 3 i 4 representants.

Completant aquest quadre, el PP baixaria dels 6 regidors que té actualment a entre 2 i 4. Aquesta davallada contrasta amb l'èxit que podria assolir la CridaxLleida-CUP, que entraria al consistori lleidatà amb 2 regidors.

Ni el Comú ni ICV obtindrien representació

En aquesta enquesta, ni el Comú de Lleida ni ICV obtindrien representació a la Paeria. La formació assembleària rep però un 1,2% de respostes, una xifra que supera la dels ecosocialistes, que es queden amb un 0,4%.


Fragmentació en la nova Paeria

PSC:
11-13 (15)

CiU: 4-5 (6)

ERC: 3-4 (-)

Ciutadans: 3-4 (-)

PP: 2-4 (6)

CridaxLleida-CUP: 0-2 (-)