CiU de Tàrrega «fitxa» un exregidor de Plataforma per Catalunya

Josep Maria Gili va ser candidat del partit d'Anglada el 2007 al municipi i va anar a les llistes pels comicis europeus de 2009 amb el partit d'extrema dreta Moviment Social Republicà

Josep Maria Gili, candidat de CiU a Tàrrega
Josep Maria Gili, candidat de CiU a Tàrrega
À.Ll
26 d'abril del 2015
Actualitzat a les 11:19h

CiU de Tàrrega ha fitxat un exregidor de Plataforma per Catalunya per la llista electoral de les eleccions municipals del 24 de maig. La federació ha posat al número 7 de la candidatura Josep Maria Gili, membre del partit que liderava Josep Anglada i que es va presentar com a candidat a les municipals del 2007 obtenint representació al consistori de la capital de l'Urgell.

El pas de Gili per Plataforma per Catalunya va acabar, però, amb un enfrontament amb el líder de la formació identitària que el va portar a formalitzar la seva baixa i a integrar-se al grup mixt pocs mesos després de l'inici de la legislatura.

Gili també va anar a les llistes del partit d'extrema dreta Moviment Social Republicà per les eleccions al Parlament Europeu del 7 de juny de 2009. L'ara candidat de CiU va anar com a independent en el número 9 d'aquella candidatura.