El Lleida, palma

L'Atlètic Balears guanya 1 a 0 un partit que els d'Idiakez no han sabut controlar i que els deixa tercers | L'equip encadena per segon cop aquesta lliga dos partits consecutius perdent i diu pràcticament adéu a la lliga

Àlvar Llobet
29 de març del 2015
Actualitzat a les 15:41h
El Lleida no ha pogut guanyar a Son Malferit
El Lleida no ha pogut guanyar a Son Malferit

I en diumenge de Rams, el Lleida, palma. L'equip ha suspès la revàlida del partit contra l'Atlètic Balears i ha dit pràcticament adéu a la lliga.

Sabia què havia de fer l'Atlètic Balears per desactivar el Lleida Esportiu; pressionar la sortida de pilota i controlar el mig del camp. I així ho ha fet durant molts minuts de la primera part. Els locals han estat còmodes amb la possessió de la bola i apretant a dalt els lleidatans, que han tingut problemes per tocar i buscar les bandes, desaparegudes durant molta estona i només activades lleugerament cap al final de la primera. Rami i Albístegui han quedat tapats pel tramat que ha plantejat l'Atlètic Balears.

Els mallorquins han posat a prova en diverses ocasions Pau Torres, el millor dels quatribarrats durant els primers 45 minuts. Només Nieto per la banda esquerra ha creat perill per part d'un Lleida que ho ha intentat amb més voluntat que encert i que ha encaixat a dos minuts per arribar al descans un gol de córner. Bernat Alomar ha rematat una passada d'Esteban dins l'àrea petita després que Torres i Bosch es molestessin mútuament per rebutjar la pilota, que entrava com a gol olímpic. El gol d'Alomar ha estat una gerra d'aigua freda pels d'Imanol Idiakez, que han anat al vestidor amb la sensació que la pólvora estava més mullada que de costum i sabent que el somni de la lliga s'esfumava.

El mateix guió a la segona part

L'Atlètic Balears ha continuat durant la segona part fent la feina que li ha funcionat a la primera. Els locals han portat el partit al seu terreny, controlant i tapant les sortides de pilota dels lleidatans i evitant que el partit tingués el ritme que li interessava al Lleida. Tot i que s'ha estirat, el Lleida Esportiu ha seguit sense trobar bandes, molt immòbils, ni tampoc Chamorro, illa en atac malgrat la mobilitat de Miramón prop del balcó de l'àrea. Idiakez tampoc ha mogut res en el dibuix tàctic, i en aquesta situació han anat passant els minuts a l'espera d'una individualitat. Per acabar-ho d'adobar, Nieto ha hagut de sortir lesionat.

El Lleida és tercer a vuit punts del líder

En aquest context, els lleidatans han intentar amb més cor que cap empatar el partit, però l'Atlètic Balears ha defensat per alt les pilotes aèries que els d'Idiakez han penjat a l'olla. Un cop de cap de Barreda ja en temps afegit ha estat la darrera ocasió del Lleida, que es queda a vuit punts del liderat i rere l'Huracà València.