Sense marge d'error

El Lleida Esportiu necessita guanyar per tornar a la segona plaça i seguir-li la pista al Nàstic de Tarragona | L'equip només ha guanyat 2 dels 7 partits que ha disputat a casa dels equips de la zona baixa de la classificació

Redacció
28 de març del 2015
Actualitzat el 29 de març a les 11:44h
990_1427622283LleidaBona_copia
990_1427622283LleidaBona_copia

El Lleida ha de guanyar aquest diumenge

 

MIRA EL PARTIT EN DIRECTE


El Lleida Esportiu ja no pot perdre més punts aquesta temporada. Guanyar la lliga passa per guanyar aquest diumenge a partir de les 12.00 hores del migdia a Son Malferit, el camp de l'Atlètic Balears, rival de la zona baixa de la taula que necessita la victòria per allunyar-se de la zona de descens. L'entrebancada de la setmana passada a casa contra el Badalona ha de servir d'avís per afrontar el partit a Palma, i més després que l'Huracà València hagi guanyat aquest dissabte a casa contra l'Eldenc (2-0) i s'hagi posat segon de forma provisional.

Si bé és cert que el matx contra els badalonins va ser enganyós per la mala sort que van tenir els d'Idiakez, que van encaixar dos gols en les dues primeres ocasions en contra, no ho és menys que l'equip baixa les seves prestacions quan juga fora del Camp d'Esports. L'equip només ha guanyat 2 partits dels 7 que ha jugat a casa dels equips que estan en els darrers llocs de la taula. El tècnic basc disposarà d'Ekhi, recuperat dels problemes cardíacs que el van afectar a principis de març.