La decisió del jutge sobre la Unió Esportiva Lleida encrespa els exjugadors

Els futbolistes carreguen contra el principal accionista de l'antic club, Tatxo Benet, i asseguren que seguiran la batalla judicial per cobrar els diners que encara no han cobrat

À.Ll
25 de març del 2015
Actualitzat a la 13:04h
Benet i Rivadulla durant el judici
Benet i Rivadulla durant el judici | Dani Badia

La decisió del jutge mercantil de Lleida d'exculpar Tatxo Benet i Nacho Rivadulla per la fallida de la Unió Esportiva Lleida i de considerar que la implosió econòmica de l'entitat va ser "fortuïta" ha encrespat els ànims dels exjugadors del club, que han fet visible el seu malestar per aquesta situació que els deixarà, probablement, sense cobrar els diners que la U.E.Lleida els hi devia.

La irritació dels futbolistes va ser visible a les xarxes socials després que es conegués la sentència. En aquest sentit, el portaveu del col·lectiu d'exjugadors, Albert Urrea, va enfrontar-se a Twitter amb Benet, que en una piulada havia assegurat que s'havia fet justícia en tot aquest cas.

"El teu concepte de justícia és deixar els jugadors i treballadors que han defensat el teu club sense cobrar: deplorable" argumentava en una piulada Albert Urrea. Un altre exjugador, Dani Marin, va recordar que Benet els havia promès als exjugadors el febrer de 2010 "a les oficines de la Diagonal" que els pagaria tot el que el club havia quedat a deure. Els jugadors ja han anunciat que continuaran la batalla judicial per reclamar els diners que els hi pertoquen.