Salvador Alemany refusa el debat sobre la gratuïtat dels peatges

Abertis té voluntat de continuar amb la gestió de l'autopista AP-7 quan s'acabi la concessió

Roger Font
08 de març del 2015
Actualitzat a les 14:55h

El president d'Abertis, Salvador Alemany Foto: Josep Molina


Salvador Alemany, president d'Abertis i de la Fundación Abertis, afirma que la seva empresa no entrarà en el debat sobre la gratuïtat de les autopistes catalanes, en la discussió "peatges sí, peatges no". El màxim responsable del grup líder internacional en la gestió d'autopistes i  infraestructures de telecomunicacions rebla que és l'administració qui ha de decidir on inverteix els diners i quines són les seves prioritats.

Tot i que reconeix que amb recursos suficients hauria de ser l'objectiu de l'administració que el màxim de serveis fossin de franc. Alemany acaba de publicar el llibre "Intel·ligència empresarial" i ha estat el convidat de 'L'entrevista del diumenge del 3/24', on ha fet les declaracions. La concessió de l'autopista AP-7 s'acaba el 2021 en el tram nord i el 2019 en el sud. Abertis, reconeix el seu president, té voluntat de continuar amb la gestió. "Ens interessa", ha dit, però ha manifestat que ara per ara "no podem fer hipòtesis".

També ha reconegut que entén que hi hagi territoris que se sentin maltractats per haver de fer front a peatges per utilitzar les autopistes.

En un petit apunt sobre el procés sobiranista, ha destacat que "com a empresa mantenim la neutralitat".