Petrolis Independents obrirà dues benzineres 'low cost' a Tàrrega i Mollerussa

La companyia posa el primer peu a Lleida i continua l'expansió afirmant que ho fa ''perquè el compromís amb la independència ajuda a créixer''

ACN
27 de febrer del 2015
Actualitzat a les 18:33h
990_1425058393image
990_1425058393image

Petrolis Independents (franquícia de la cadena Petro7), la primera benzinera 'low cost' amb ''consciència social catalana'', amplia la seva expansió pel territori i ho farà amb l'obertura a partir de l'1 de maig de dues noves benzineres, les primeres a les comarques de Lleida: una a Tàrrega (ubicada al costat de l'autovia A-2) i l'altra a Golmés-Mollerussa (al polígon industrial Golpark).

Ho fa, assegura, ''perquè el compromís amb la independència ajuda a créixer''. El grup de benzineres paga tots els seus impostos a l'Agència Tributària Catalana des del primer dia i destina una part dels seus beneficis a projectes i associacions compromesos amb la consecució de l'Estat propi.L'empresa fa aquest nou pas endavant després de l'èxit econòmic i el reconeixement social assolit amb l'obertura l'any passat de les benzineres de l'Ametlla del Vallès i de Vic. La de Vic és la més recent. En aquell cas, Petrolis Independents es va fer càrrec d'una benzinera que ja existia. L'aplicació del model de negoci de Petrolis Independents ha permès en sis mesos un increment important de la facturació de la benzinera vigatana.

Per Joan Canadell i Jordi Roset, responsables de la firma, tot plegat és la prova que ''el país retorna als empresaris el compromís que aquests adquireixen amb la independència''. En aquest sentit, animen els empresaris a ''perdre la por i comprometre's d'una manera activa mitjançant els seus negocis amb el procés'' perquè ''lluny de penalitzar-los, la ciutadania els ajudarà a fer créixer i consolidar els seus negocis''.

Pels dos empresaris, el secret de Petrolis ha estat el compromís amb el país però també ''oferir un servei modern, a un dels millors preus del mercat, amb totes les garanties de seguretat i que, sobretot, pensa primer en el consumidor abans que en l'obtenció d'uns grans beneficis''. Des de Petrolis demanen ara als consumidors de Tàrrega i Golmés-Mollerussa que ''repostin a les nostres estacions perquè així contribuiran indirectament al procés, perquè podrem seguir creixent i reinvertint els beneficis en el país''.