Marta Camps, apartada

La regidora s'asseu a la primera fila de butaques del grup del PSC abans de l'inici del ple ordinari | L'alcalde, Àngel Ros, ni saluda ni mira la socialista quan arriba a la sessió

Àlvar Llobet
27 de febrer del 2015
Actualitzat a les 15:51h
Marta Camps ha estat la primera en arribar al ple
Marta Camps ha estat la primera en arribar al ple | Àlvar Llobet

Marta Camps ha estat la primera en arribar al ple Foto: Àlvar Llobet


El ple de la Paeria del mes de febrer ha començat amb una de les imatges de la legislatura. Marta Camps ha estrenat nova ubicació en el plenari després de la guerra oberta amb Àngel Ros que va esclatar la setmana passada. La regidora i exportaveu del grup socialista s'ha assegut a la primera butaca de la primera fila de la bancada del PSC, just a la mateixa línia de butaques on hi són el grup de regidors que no tenen competències com a tinents d'alcalde. Oficialment, Camps és la setena regidora del plenari. 
 

Ros i Mínguez abans de començar el ple Foto: Àlvar Llobet


Camps ha arribat a la sessió plenària sola i sense rebre cap mostra d'afecte dels regidors del seu partit. De fet, on més paraules d'escalf ha trobat la regidora ha estat en les bancades dels altres dos partits que conformen el ple de la Paeria.

L'oposició furga en la ferida del Cas Camps 

El ple ha començat amb una breu intervenció de Camps, on ha anunciat que no votarà en cap dels punts de l'ordre del dia. Els partits de l'oposició, per la seva banda, han furgat en la ferida del cas Camps. El portaveu del PP, Joan Vilella, ha demanat explicacions al govern municipal mentre que el líder de CiU, Toni Postius, ha demanat perdó per la "vergonya aliena" que ha provocat aquest conflicte. El polític convergent s'ha queixat de la poca transparència del Govern municipal, i ha instat que les factures siguin penjades a la pàgina web. 

La resposta de l'executiu local ha estat contundent. Montse Mínguez s'ha estrenat com a portaveu del grup del PSC assegurant que la Paeria ha donat sempre tota la informació que ha estat demanada pels grups de l'oposició. 

Ros: "Era la meva obligació fer fora Marta Camps"

Per la seva banda, Àngel Ros, ha volgut tancar la polèmica amb Camps insistint en la "pèrdua de confiança" amb la regidora socialista. En aquesta tessitura, l'alcalde de Lleida ha assegurat que era la seva obligació rellevar de les seves funcions Camps després de les amenaces que, segons ell, li va fer la socialista. El paer en cap ha assegurat també que els canvis en la regidoria d'Urbanisme no ha afectat cap funcionari del consistori. 
 

El PSC ha votat en ple el cessament de Camps Foto: Àlvar Llobet


El canvi del cartipàs municipal que ha significat el cessament de Marta Camps com a regidora d'Urbanisme ha estat votat pel grup del PSC, excepte Josep Barberà, absent. Els regidors de l'oposició, s'han abstingut.